Po zrušení veletrhu E3 v Los Angeles i jeho digitální verzi visel nad PC Gaming Show velký otazník. Mnozí tak nějak počítali, že i tato akce pro počítačové hráče bude zrušena. Naštěstí tomu tak není. Server PCGamer potvrdil, že se PC Gaming Show letos uskuteční a ukáže nové hry, dosud neviděné gameplay záběry a oznámení od některých z největších a nejzajímavějších vývojářů PC her. Počítat můžete také s prezentací hardwaru.

PC Gaming Show 2020 se uskuteční 6. 6. a přímý přenos doplní další streamy v průběhu celého dne na platformě Twitch.tv. Přenos by měl být dostupný také na YouTube.

Myslím, že se máme nač těšit. Loni PC Gaming Show překonala ve sledovanosti prezentace Nintenda a Electronic Arts během E3 2019.

Mezi partnery nadcházejícího ročníku najdeme Intel, Epic Games Store, Tripwire Interactive, Frontier, Merge, Humble Bundle, Guerrilla Collective a Perfect World.

„Počítačové hry v posledním desetiletí prosperovaly, protože jde o jedinou herní platformu, která patří všem,“ říká Evan Lahti, šéfredaktor magazínu PC Gamer a organizátor celé show.

Pokud máte chuť a čas, můžete si připomenout loňskou PC Gaming Show s naším komentářem: