Tvůrci The Surge ze studia Deck13 byli dlouho čistě vývojáři, ale to se teď mění. Vůbec poprvé se totiž postarají o vydání hry. Konkrétně se chystají vypustit do světa titul The Shattering od vývojářů ze Super Sexy Software. A světe div se, Shattering nevypadá vůbec špatně. Naopak se zdá, že jde o zajímavý nápad, který by mohl pro toto nepříliš známé studio skončit více než dobře.

Definujícími rysy The Shattering jsou především dynamická prostředí, krásná estetika, klidný a emocionálně nabitý soundtrack a samozřejmě silný příběh. V The Shattering neexistuje něco jako smrt, ani složité hádanky. Cílem hry je ponořit se do mysli Johna Evanse, kde se snažíte spojit fragmenty vaší minulosti a současnosti. Na nic si nevzpomínáte. Vše, co vidíte je kolem vás bílé a postupujete podle hlasu doktora hlouběji a hlouběji. Zažijte klíčové okamžiky Johnova života, které ho definují a formují, objevte pravdu, rozbijte lži a zjistěte, co se Johnovi stalo.

Shattering by mělo vyjít na PC prostřednictvím služby Steam již 21. 4.

Zde jsou všechny klíčové vlastnosti:

  • V mysli Johna se odehrává bohatý a neustále se vyvíjející svět, kde neexistují žádná omezení ani pravidla.
  • Krásná a bohatá realistická prostředí namalovaná nedotčenou bílou estetikou poskytují originální scenérii, která stojí stranou.
  • Zajímavý příběh rozdělený do 5 aktů, které spojují poznání minulosti a porozumění současnosti.
  • Do každého okamžiku hraje vznešený, svižný a intenzivní soundtrack, jenž byl složen přímo pro příběh The Shattering.