Mezi mnoha oznámeními (kterých je teď více než dost) se objevil i jeden trailer, se kterým se pochlubila vydavatelská společnost Level Infinite. Ta se postarala o to, aby nadšení fanoušci série Assassin’s Creed dostali nový trailer. Kromě zajímavé ochutnávky toho, vše se v tomto světě objeví, byl oznámen i oficiální název, který je Assassin’s Creed Jade.

Nejnovější trailer představuje úžasný orientální svět zasazený do Číny ve třetím století před naším letopočtem. Tedy v době první sjednocené říše v Číně. V tomto mobilním akčním RPG budou hráči v roli Sia cestovat od velkolepé Velké čínské zdi až k císařskému hlavnímu městu Xianyang a rozplétat nekalé konspirace ve světě bohatém na pradávnou historii a číhající nebezpečí.

Co se týče samotného soubojového systému, nic nového úplně nevíme. Z toho, co víme, se bude jednat o nejspíš jednoduchý soubojový systém, který jsme popsali zde. Součástí bude i plížení, plánování útoků a samozřejmě probádávání starověké Číny.

První beta už proběhla a nyní tvůrci lákají na druhé kolo, které by měla snad brzo přijít. Hra je tvořená pro mobilní zařízení, takže bude dostupná skrze Google Play a App Store. Kdy se dočkáme plného vydání, zatím netušíme, ale bude se jednat o free-to-play kousek.