Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Vstupte do nové éry výkonu s nejnovějšími notebooky od MSI, které jsou vybaveny špičkovými procesory Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra. Tyto revoluční procesory přinášejí nejmodernější technologii do vašeho pracovního a herního života, ať už jste profesionál nebo nadšený hráč.

S procesorem Raptor Lake Refresh HX se vaše herní zážitky dostanou na zcela novou úroveň. Díky pokročilé architektuře a vylepšeným technologiím poskytuje tento procesor neuvěřitelný výkon a efektivitu. Bezproblémový běh i těch nejnáročnějších her je nyní realitou, a to v kombinaci s plynulým multitaskingem a špičkovou grafikou.

Procesor Meteor Lake Core Ultra představuje vrcholnou inovaci v oblasti mobilního výpočetního výkonu. S kombinací pokročilých technologií a vysokého výkonu přináší tento procesor novou úroveň možností pro uživatele notebooků, kteří vyžadují špičkový výkon a efektivitu.

Kromě nejmodernějších procesorů nabízí nové notebooky MSI také špičkový design a prvotřídní konstrukci. Lehké a kompaktní provedení v kombinaci s elegantními detaily zaručuje, že váš notebook bude nejen výkonný, ale i stylovým doplňkem vašeho pracovního stolu nebo herního setupu.

MSI představuje svou nejnovější řadu notebooků, které posouvají hranice výkonu a designu ještě dál. S novými modely Vector, Titan, Stealth a Raider se MSI zaměřuje na nadšence pro herní a profesionální využití. S využitím nejmodernějších procesorů Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra nabízejí tyto notebooky výkon a spolehlivost, kterou od MSI očekáváte.

NOTEBOOK MSI TITAN: ULTIMÁTNÍ HERNÍ ZAŘÍZENÍ BEZ KOMPROMISŮ

MSI Titan je ultimátní herní notebook navržený pro ty, kteří vyžadují nejvyšší výkon a žádné kompromisy. Se špičkovým hardwarovým vybavením a inovativními funkcemi je tento notebook připraven splnit i ty nejnáročnější požadavky hráčů a profesionálních uživatelů.

Notebook je osazen impozantním 18" UHD+ displejem s rozlišením 3840x2400 pixelů. Díky technologii Mini LED a IPS panelu poskytuje obraz s vysokým kontrastem a širokými pozorovacími úhly. Certifikace VESA DisplayHDR 1000 zaručuje, že zobrazení je přesné a detailní, zatímco 100% pokrytí barevného spektra DCI-P3 zajistí živé a realistické barvy.

Srdcem tohoto monstrózního zařízení je nejnovější procesor Intel Core i9 14900HX z řady Raptor Lake Refresh. Tento výkonný procesor nabízí dostatek výkonu pro multitasking, streaming i náročné herní aplikace.

S notebookem MSI Titan dostanete k dispozici NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU s výkonem 270W. Díky MSI OverBoost Technology a MUX přepínači můžete maximálně využít grafický výkon podle svých potřeb, ať už jste v režimu herního maratonu nebo náročného grafického zpracování.

Další vlastnosti:

· Notebook disponuje 4 sloty pro paměť RAM, což umožňuje snadnou rozšiřitelnost až do extrémních kapacit.

· Se 3 sloty pro SSD M.2 (včetně 1 slotu s podporou gen5) máte k dispozici dostatek místa pro rychlé úložiště vašich her a souborů.

· Zapuštěný RGB touchpad a mechanická klávesnice SteelSeries dodávají notebooku luxusní vzhled a zlepšují uživatelský zážitek.

· Inovativní chlazení Vapor Chamber udržuje teplotu notebooku stabilní i při extrémní zátěži, což zajišťuje dlouhou životnost hardwaru.

· S 6 reproduktory získáte skvělý zvukový zážitek při sledování filmů, poslechu hudby nebo hraní her.

· 99,9 Wh baterie vám poskytne dlouhou výdrž, takže můžete hrát nebo pracovat i na cestách.

· Čtečka SD Express umožňuje snadné přenášení fotografií a videí z fotoaparátu nebo videokamery.

MSI Titan 18 HX A14V je naprostým vrcholem v oblasti herních notebooků. S výkonným hardwarem, špičkovým displejem a inovativními funkcemi je tento notebook připraven splnit vaše nejnáročnější požadavky a poskytnout vám nezapomenutelný zážitek z herního světa.

MSI RAIDER: VÝKONNÉ HERNÍ ZAŘÍZENÍ S KVALITNÍ HARDWAROVOU VÝBAVOU

MSI Raider je herní notebook navržený pro ty, kteří hledají vysoký výkon a spolehlivost. S výkonným hardwarovým vybavením a špičkovými funkcemi je tento notebook připraven vyhovět nárokům jak profesionálních hráčů, tak i kreativních profesionálů.

Notebook MSI Raider disponuje 17" QHD+ displejem s rozlišením 2560x1600 pixelů. S technologií IPS a frekvencí obnovování 240Hz nabízí tento displej ostrý a plynulý obraz, který je ideální pro herní i grafické aplikace. Díky 100% pokrytí barevného spektra DCI-P3 získáte živé a přesné barvy.

Srdcem tohoto herního monstra je nejnovější procesor Intel Core i9 14900HX z řady Raptor Lake Refresh. Tento výkonný procesor poskytuje dostatečný výkon pro multitasking, streamování i náročné herní aplikace, což zaručuje hladký a bezproblémový chod vašich oblíbených her a aplikací.

Notebook je vybaven grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop GPU, která poskytuje vysoký výkon a vynikající grafiku pro vaše herní zážitky. S výkonem 250W a technologií MSI OverBoost a MUX přepínačem můžete maximalizovat grafický výkon podle vašich potřeb a preferencí.

Další funkce:

· Klávesnice SteelSeries s RGB per-key podsvícením dodává notebooku luxusní vzhled a umožňuje personalizovat osvětlení podle vašich preferencí.

· 2 sloty pro SSD M.2 (včetně 1 slotu s podporou gen5) máte k dispozici dostatek místa pro rychlé a spolehlivé úložiště vašich dat.

· 2,5 Gbps ethernet, WiFi 7 a Bluetooth 5.4 vám poskytují širokou škálu možností pro rychlé a spolehlivé připojení k internetu a dalším zařízením.

· Přítomnost Thunderbolt 4 a USB-C nabíjení zajišťuje kompatibilitu s nejnovějšími periferiemi a rychlé nabíjení vašich zařízení.

· 99,9 Wh baterie poskytuje dlouhou výdrž, což vám umožní hrát nebo pracovat i na cestách, bez nutnosti častého nabíjení.

· Čtečka SD Express umožňuje snadné přenášení fotografií a videí z fotoaparátu nebo videokamery.

MSI Raider je ideálním společníkem pro hráče a profesionální uživatele, kteří hledají výkonný herní notebook s kvalitní hardwarovou výbavou a špičkovými funkcemi. S tímto notebookem budete připraveni na všechny vaše herní a pracovní výzvy, ať už jste doma, v kanceláři nebo na cestách.

MSI VECTOR: TENKÝ A VÝKONNÝ HERNÍ PŘENOSNÝ POČÍTAČ

MSI Vector je tenký a elegantní herní notebook, který kombinuje vysoký výkon s pohodlím a mobilitou. Navržen speciálně pro hráče, kteří chtějí hrát své oblíbené hry na cestách bez kompromisů.

Notebook MSI Vector je vybaven 17" QHD+ displejem s rozlišením 2560x1600 pixelů. Díky technologii IPS a frekvenci obnovování 240Hz poskytuje tento displej plynulý obraz a ostré detaily, což je ideální pro rychlé akční hry. Se 100% pokrytím barevného spektra DCI-P3 budou barvy na obrazovce živé a přesné, což vám umožní plně se ponořit do hry.

Srdcem notebooku je nejnovější procesor Intel Core i9 14900HX z řady Raptor Lake Refresh. Tento výkonný procesor poskytuje dostatečný výkon pro plynulý chod her a multitasking i v náročných situacích.

Notebook je vybaven grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU s výkonem 215W. Díky technologii MSI OverBoost a MUX přepínači můžete optimalizovat výkon grafiky podle svých potřeb a preferencí, což vám umožní hrát nejnáročnější hry s plynulým obrazem a vysokým výkonem.

Další vlastnosti:

· Klávesnice SteelSeries s RGB per-key podsvícením umožňuje pohodlné a přesné ovládání i ve tmě a dodává notebooku moderní vzhled.

· S dvěma sloty pro SSD M.2 (včetně 1 slotu s podporou gen5) máte k dispozici dostatek místa pro rychlé a spolehlivé úložiště vašich her a dat.

· 90 Wh baterie poskytuje dlouhou výdrž, takže můžete hrát nebo pracovat i na cestách, aniž byste museli často hledat zásuvku.

· Čtečka SD Express umožňuje snadné přenášení fotografií a videí z fotoaparátu nebo videokamery.

MSI Vector je perfektní volbou pro mobilní hráče, kteří chtějí výkonný herní notebook s tenkým profilem a vynikajícím displejem. S vysokým výkonem a praktickými funkcemi je tento notebook připraven splnit vaše herní potřeby a poskytnout vám nezapomenutelný herní zážitek kdekoli a kdykoli.

MSI STEALTH: TENKÝ, STYLOVÝ A VÝKONNÝ NOTEBOOK PRO HERNÍ I PRACOVNÍ ÚČELY

MSI Stealth přináší revoluci v oblasti notebooků, které spojují výkon, eleganci a inovativní technologie. Navržený pro ty, kteří vyžadují nejlepší výkon pro své herní i pracovní potřeby, tento notebook se pyšní špičkovými specifikacemi a štíhlým profilem.

Tento notebook je ideální volbou pro ty, kteří ocení kombinaci vysokého výkonu, štíhlého designu a technologických inovací. S novým procesorem Meteor Lake Core Ultra, který obsahuje Neural Processing Unit (NPU) pro akceleraci umělé inteligence přímo v procesoru, MSI Stealth je připraven poskytnout skvělý výkon jak při hrách, tak při náročných pracovních úkolech.

S 16" QHD+ displejem s rozlišením 2560x1600 pixelů a frekvencí obnovování 240Hz vám tento notebook poskytne plynulý obraz s ostrými detaily. Díky technologii IPS a 100% pokrytí barevného spektra DCI-P3 budou barvy živé, což je ideální pro práci s grafikou nebo pro sledování filmů a videí.

S novým procesorem Intel Core Ultra 7 155H z řady Meteor Lake získáte výkonný procesor se 16 jádry (6 P-cores + 8 E-cores + 2 LPE-cores) a maximální frekvencí turbo 4.8 GHz. Díky Neural Processing Unit (NPU) je tento procesor schopen akcelerovat umělou inteligenci přímo v procesoru, což zlepšuje výkon a efektivitu při práci s aplikacemi využívajícími AI.

S grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU spolu s integrovanou grafikou intel ARC získáte výkonnou kombinaci pro hraní nejnáročnějších her a pracovních aplikací. Tato kombinace grafických prvků vám umožní vychutnat si plynulý herní zážitek a rychlé grafické zpracování.

Další funkce:

· Dva sloty pro SSD M.2 (gen4) poskytují dostatek prostoru pro uložení vašich dat a rychlé načítání aplikací.

· Klávesnice SteelSeries s podsvícením per-key RGB vám umožní pohodlné psaní i v temných prostředích a dodává notebooku moderní vzhled.

· S šesti reproduktory získáte vynikající zvukový zážitek při poslechu hudby nebo sledování filmů.

· 99,9 Wh baterie poskytuje dlouhou výdrž, takže můžete pracovat nebo hrát i na dlouhých cestách.

· Mikro SD čtečka umožňuje snadné přenášení fotografií a videí z fotoaparátu nebo mobilního telefonu.

MSI Stealth je tenký, stylový a výkonný notebook, který splní vaše herní i pracovní požadavky. S novým procesorem Meteor Lake Core Ultra a špičkovými funkcemi je tento notebook připraven poskytnout vám nezapomenutelný zážitek při práci i hrách.

S představením nových procesorů Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra společně s nejnovějšími notebooky Vector, Raider, Vector a Stealth se otevírají nové obzory pro nadcházející generaci výkonných a inovativních zařízení. S jejich revolučním výkonem, špičkovými funkcemi a štíhlým designem přinášejí tyto notebooky nejenom náročným hráčům a profesionálům bezkonkurenční zážitky, ale také ukazují směr, kterým se ubírá budoucnost mobilního výpočetního průmyslu. Buďte součástí této evoluce a objevte, co nová generace notebooků od MSI může nabídnout.