Nintendo při Directech nic neokecává a jde přímo k věci, respektive pouští jeden trailer za druhým. Uděláme to i my a pustíme se rovnou na výčet všech videí, které jsme během zhruba 45 minut měli možnost vidět.

Pokud čekáte na oznámení Nintenda Switch 2, tak k tomu nedošlo.

ZAČÍNÁME

Nintendo sází na remaky a remastery. Mario vs. Donkey Kong se vrátí ve zbrusu novém prostředí a umožní i lokální kooperaci. Na Switchi hru najdete 16. 2. 2024.

Na Directu nemohlo chybět ani Super Mario RPG, které se na Switchi objeví už 17. 11. tohoto roku. Jde o remake klasiky z éry SNES.

Nintendo připravuje hráče na Luigi's Mansion 2 HD, vylepšenou verzi původní hry z roku 2013. Na Switch se dostane během léta 2024.

Nintendo oznámilo HD remaster hry Paper Mario: The Thousand-Year Door. Na Switch vyjde v roce 2024. Mnozí fanoušci tenhle titul považují za nejlepší RPG s Mariem.

14. 2. 2024 na Nintendo Switch vyjde Tomb Raider I-III Remastered. Remasterovaná kolekce bude obsahovat první tři díly dobrodružství Lary Croft. Budete řešit hádanky a hledat ztracené poklady.

Z princezny Peach se stane nebojácná hrdinka, která bude zachraňovat představení a účinkující v několika divadlech. V jedné úrovni se dokonce stane detektivem. Hra se jmenuje Princess Peach Showtime! a na Switch vyjde 22. 3. 2024.

Ubisoft připomenul Prince of Persia The Lost Crown, akční plošinovku zasazenou do mytologického perského světa s novými postavami a příběhem. Vyjde 18. 1. 2024 nejen na Nintendo Switch.

Oblíbené arkádové závody Horizon Chase 2 se hlásí na Nintendu Switch.

Detective Pikachu Returns vyjde 6. 10. tohoto roku na Switch. Za úkol budete mít rozluštit řadu záhad napříč Ryme City s drsňáckým Pikachu, který miluje kávu, a jeho lidským parťákem Timem Goodmanem.

F-Zero pro SNES se mění v masivní multiplayerové závody F-Zero 99, ve kterých se proti sobě utká 99 hráčů. Hra bude obsahovat tratě a stroje z původního titulu a vše obohatí o možnost odemknout kosmetiku pro svá vozidla. Mnohé jistě potěší podpora ovladače SNES. Závodit budete moci už dnes, pro členy Switch Online zdarma.

Na nové mapě The Fungle hráči Among Us zavítají na záhadný ostrov. Objevíte skrýše, úkoly a tajemství. Mapa dorazí někdy během října letošního roku.

Blíží se šestá a současně poslední vlna dodatečného obsahu pro Mario Kart 8 Deluxe. Booster Course Wave 6 DLC do hry přidá osm nových tratí, včetně aktualizované verze Daisy Circuit z Mario Kart Wii. Mezi nově přidávané postavy patří Diddy Kong z Mario Kart Double Dash, Funky Kong z Mario Kart Wii a Pauline a Peachette z Mario Kart Tour.

DALŠÍ VIDEA