Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Štědrý den se blíží a ty stále přemýšlíš, čím obdaruješ své blízké? Máme pro tebe řešení. Na Herní-kupony.cz nalezneš kupony pro sebe, kamarády, rodinu i drahou polovičku. Ať už tví milí paří na počítači, PlayStationu, Xbox, Nintendu nebo nejraději sledují seriály na Netflixu. Výběr je na tomto internetovém obchodě opravdu veliký.

Pořádní počítačoví hráči ocení doplnění peněženky Steam. Steam je tou nejsnazší cestou k tisícům her napříč všemi herními žánry. Chat s přáteli, aktualizace her, obrovské slevy a mnoho dalšího. V aplikaci najdeš vše na jednom místě.

Konzolisté budou pro změnu rádi za peněženku PlayStation, která jim otevře cestu ke všem oblíbeným hrám nejen od PlayStation Studios. Případně, myslí-li to s tím hraním vážně, bude se jim hodit předplatné PlayStation Plus v jakékoli jeho variantě. A pro majitele konzole Xbox obchod skýtá dárkovou kartu, která jim umožní nakoupit ty nejžhavější novinky, případně předplatné Xbox Game Pass Core, se kterým se jim otevře knihovna plná herních zážitků.

A není-li tvůj blízký ani „PCčkář“ a ani konzolista, možná se mu bude líbit jeden z filmových či televizních kuponů. Výběr je široký: od Netflixu přes Twitch po Voyo či Prima+.

U dárkových kuponů si navíc můžeš vybírat z mnoha vzhledů. Dorazí ti e-mailem v klasickém formátu A4, který si vytiskneš ve své tiskárně a jeho složením vznikne otevírací dárkový kupon. Do kuponu také můžeš vložit jméno obdarovaného, své jméno a osobní věnování. Vznikne ti tak krásné přáníčko se štědrou odměnou.

Herní-kupony.cz nabízejí široký výběr kuponů, přičemž k nákupu nepotřebuješ ani platební kartu. K platbě lze využít online převod, běžný převod, můžeš zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.