Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Společnosti Samsung a Smarty pořádají týden slev, který byste jako hráči neměli propásnout. V toto období si totiž můžete pořídit se slevou až 30 procent SSD pro vaše počítače i konzole. Ve slevě jsou také externí disky a paměťové karty.

Po zadání speciálního slevového kódu si můžete s 30% slevou koupit extrémně rychlý a výkonný interní SSD Samsung 990 EVO ve formátu M.2 2280, který disponuje kapacitou 1 až 2 TB. V obou případech se chlubí rychlostí čtení 5000 MB/s a rychlostí zápisu 4200 MB/s. Oproti předchozímu modelu má pozoruhodné 70% zlepšení výkonu.

20% sleva je na Samsung 990 PRO M.2 SSD s chladičem a kapacitou od 1 TB přes 2 TB až po 4 TB. Tohle SSD je novým standardem. Užijete si ultrarychlou práci s vašimi daty. Díky rozhraní PCIe 4.0 poskytuje Samsung 990 PRO dvojnásobnou rychlost přenosu dat oproti rozhraní PCIe 3.0, přičemž vám nabídne také zpětnou kompatibilitu pro maximální univerzálnost.

Jako další je tady přenosný a rychlý externí disk Samsung Portable SSD T7 s kapacitou 500 GB, 1 TB a 2 TB. Poskytuje rychlost čtení až 1050 MB/s, rychlost zápisu až 1000 MB/s, připojení USB-C a rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1). Díky němu si užijete každodenní zvýšení vaší produktivity u práce, ale i zábavy. Nenechte se už více brzdit, přijměte inovativní řešení pro externí úložiště. Na Smarty.cz nyní se slevou 20 %.

Stejná sleva je také na velmi rychlou paměťovou kartu Samsung micro SDXC o kapacitě 128 GB, 256 GB a 512 GB. Bleskově rychlé přenosy dat zajišťuje čtecí rychlost až 180 MB/s. Díky tomu můžete plynule otevírat a využívat velké aplikace. Karta vám zaručí, že vaše videa ve 4K kvalitě zůstanou neposkvrněné díky rozhraní UHS-I. Nemusíte se bát, že vám přírodní faktory, jako je voda či vysoké teploty poškodí vaše data, karta je odolná proti vodě, teplu, magnetu, rentgenovému záření, pádům a onošení.

Slevový kód najdete u každého produktu na stránkách Smarty.cz.