Článek vznikl v rámci placení spolupráce: Staňte se všestranným zemědělcem ve velmi oblíbené farmářské simulaci, zachraňte svět před katastrofou v novém Call of Duty a užijte si nezapomenutelnou kyberpunkovou jízdu.

Česká distributorská společnost Playman na náš trh přináší Farming Simulator 22: Premium Edition s českými titulky. Edice obsahuje původní hru, 7 balíčků a 2 rozšíření. Edice plní sen každého farmáře. Nabízí rozmanité zemědělství se šesti mapami a gigantickým vozovým parkem se stovkami autentických strojů. Součástí edice je také samostatně dostupné rozšíření Premium Expansion, které vás zve do Zielonky – nového prostředí ve střední Evropě, které je ideální pro pěstování zeleniny: přidává nové továrny a k seznamu 20 plodin také mrkev, pastinák a červenou řepu.

V přímém pokračování rekordní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti té největší hrozbě. Ultranacionalistický válečný zločinec Vladimir Makarov umocňuje svůj vliv ve světě a nutí Task Force 141 bojovat jako nikdy předtím. Užijte si napínavou příběhovou kampaň pro jednoho hráče, zábavný multiplayer a vztahující zombie režim v Call of Duty: Modern Warfare III.

Dnes poslední doporučenou hrou je Cyberpunk 2077 v Ultimate Edition s příběhovým rozšířením Phantom Liberty a českými titulky. Tohle kombo vám umožní ponořit se do všech příběhů, které svět temné budoucnosti může nabídnout. Přitom objevíte město budoucnosti. Night City je po okraj naplněné aktivitami, zajímavými lokacemi a lidmi, se kterými se můžete setkat. A je na vás, kam půjdete, kdy tam půjdete a jak se tam dostanete. Staňte se legendou toho světa.

Více na CZC.cz.