Venku to na jaro zatím moc nevypadá, tak se pojďme raději zavrtat pod peřinu a užít si příjemné chvilky ve společnosti PlayStationu, třeba u jedné z mnoha her, které jsou teď ve slevě.

Jarní slevy na PlayStation Store jsou až do 70 % a obsahují novější i starší tituly pro PlayStation 5, PS4 a virtuální realitu. V knihovně by vám určitě nemělo chybět akční dobrodružství Krata a Atrea v God of War Ragnarök a vylepšená verze úvodního dobrodružství Elie v The Last of Us Part I Remake, zatímco fanoušci samurajského kodexu bušidó si přijdou na své v prodlouženém Ghost of Tsushima Director’s Cut.

Ve slevě je také Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition odehrávající se v zajímavém fantasy světě Harryho Pottera, nestárnoucí Cyberpunk 2077, včetně jediného příběhového rozšíření Phantom Liberty, dnes už kultovní Grand Theft Auto V, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, bojovky Mortal Kombat 1 a Street Fighter 6, překvapivě dobrá detektivní akce RoboCop: Rogue City, kooperativní hit Overcooked nebo Horizon Forbidden West.

Pokud si plánujete něco koupit, tak si PlayStation peněženku můžete během minuty nabít přes kupon na Herní-kupony.cz. Nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.