Třiaosmdesátiletá Shirley Curry patří mezi jedny z největších fanoušků série The Elder Scrolls od Bethesdy. Na svém YouTube, který se převážně zaměřuje právě na Skyrim, s diváky sdílí srdečná let's play videa, jež odhalují její milou „babičkovskou“ osobnost.

Shirley si nakonec všiml i samotný gigant stojící za The Elder Scrolls. Bethesda totiž v rámci vývoje šestého dílu plánuje do hry přidat Curry jako NPC. Nedočkaví fanoušci si už ale očividně stihli poradit sami, a tak se k nám dostala ukázka z modifikace s názvem Shirley - A Skyrim Follower Mod.

V modu se Shirley Curry objevuje coby mocná barbarka zakutá v lehké zbroji, jež nás i zde zdraví svým mile klasickým pozdravem „Good morning, grandkid.

Toto NPC však fanoušci obdařili mnohem větším počtem Curryiných typických hlášek známých z videí, a samotná Shirley jich dokonce sama několik pro mod exkluzivně nahrála.

Je ale třeba podotknout, že mod ještě není hotový, protože si jeho tvůrci s vývojem dávají skutečně záležet. Navíc pro něj chystají i questovou linii, která by měla fanouškům přinést co nejlepší zážitek.

Pokud byste si chtěli modifikaci zahrát, pravděpodobně na ni nebudete čekat dlouho. Její vydání je totiž naplánováno na začátek roku 2020.