Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Na CZC.cz se po roce vrací oblíbená soutěž o pořádné herní doupě. V únoru se soutěží o tři velice zajímavá doupata. Jedno přináší výkonnou herní počítačovou sestavu z vlastní dílny CZC.Gaming Paladin GC216, CS2 Reflex Edition s monitorem a herní židlí, druhé herní notebook s monitorem a batohem na cesty a třetí konzoli PlayStation 5 společně s televizí. Celková cena všech cen je přibližně 170 000 Kč.

Nejlepší na tom je, že do soutěže o tyhle herní doupata je zařazen každý, kdo do 3. března nakoupí ze speciální sekce Be a Gamer. Vybírat můžete z téměř tisíce herních produktů, které zahrnují vše od myší či sluchátek až po PC, konzole a herní židle. Do soutěže je zákazník zařazen automaticky po nákupu jakéhokoliv produktu ze speciálního menu.

CZC je na českém trhu jedním z největších prodejců produktů pro hráče. Širokou nabídku doplňuje také svou vlastní značkou CZC.Gaming a klade důraz na posilování herní a geekovské komunity. Právě na ni míří i únorová soutěž o tři herní doupata.

„Po roce se vracíme s akcí, která loni vzbudila velký zájem. Geekovská komunita je nám už od našich začátků velmi blízká a jsme rádi, že právě geekům můžeme opět nabídnout soutěž přesně pro ně. Věřím, že z široké nabídky gaming produktů si vybere každý,“ doplňuje Jan Suchý, ředitel marketingu CZC.