Lust from Beyond je hrou, která rozhodně vybočuje z řad. Za vaší postavu Victora se dostanete do zvláštního kultu uctívajícího erotické božstvo z jiného světa a na vlastní oči uvidíte, čeho všeho jsou schopni pro jejich víru.

Jedná se o hru silně inspirovanou dnes už vcelku oblíbenou Lovecraftovskou tématikou, což znamená… chapadla. Chapadla všude. Vývojářský tým Movie Games Lunarium se však neinspiroval pouze Lovecraftem, ale i dalšími dvěma tvůrci, Gigerem a Beksińskim. Giger byl švýcarský malíř, který mimo jiné stvořil hollywoodské monstrum Vetřelec, které dnes všichni moc dobře známe. Beksiński byl polským malířem. Jeho tvorba nabrala temný nádech poté, co začal tvořit díla pod vlivem doby druhé světové války a tragédie jeho rodiny. Už jen z takového krátkého popisu si můžeme být jisti, že hra nebude ani trochu postrádat temnou atmosféru.

Vaše postava se jmenuje Victor Holloway. Victor trpí příšernými vizemi světa plného bolesti a smilstva a požaduje odpovědi. Postupně zjišťuje, že jediný způsob, jak je získat, je přidat se k pochybnému kultu jménem Kult Extáze. Domnívá se totiž, že jeho členi ví, co se děje.

Hra má podle všeho skrývat spoustu puzzles a dokonce souboje s nadpozemskými příšerami. Uvidíme však, jak se lidé dokáží vypořádat s tím, kolik scén nevhodných pro mladistvé hra obsahuje. Vývojáři se toho totiž rozhodně nezalekli a šli do nahoty a hororových prvků po hlavě.