Potvrzení nového dobrodružství Crashe Bandicoota jsme ještě nedostali – ale dost se o něm spekuluje. Místo něho vyplaval na povrch mobilní spin-off. Na něm se podílí studio King. Jde o tvůrce Candy Crush Saga, které Activision v roce 2016 koupil za 5,9 miliardy dolarů.

Podle dostupných informací se v mobilní hře vydáme na zcela nové dobrodružství s oblíbenými postavami, které mají za úkol zastavit plán zlotřilého doktora Nea Cortexe. Tenhle padouch poslal své mutagenní stoupence napříč multiversem, aby zotročili všechny dimenze. Hrozí tak zničení multiversa. Crash pomocí své sestry Coco musí Nea Cortexe zastavit.

Slibována nám jsou známá místa z ikonického ostrova Wumpa. Chybět nebude ani Aku Aku, tajné úkoly, rozbíjení bedniček, sbírání věcí a mnoho dalšího. Vypadá to, že půjde o dost zběsilou hru, v níž bude nutné se vyhýbat překážkám a snažit se získat co možná nejlepší skóre.

Na další informace a datum vydání si musíme počkat. Očekáváme, že hra vyjde již brzy na iOS a Android. Mezitím se podívejte na první obrázky: