AKTUALIZACE:

Tak bohužel, po silném zářijovém přídělu nás obdobně velký říjen nečeká. Oproti Diablu 3: Eternal Collection a Nioh Sony naděluje tituly Laser League a Friday The 13th. Samozřejmě zmíněné hry nechceme hanit ani nad nimi nikterak ohrnovat nos, jen tituly níže by byly lepší. Ale tak není to poslední PS Plus, že ano?

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Zářijové tituly uvolněné do služby PS Plus byly opravdu lahůdkové, neboť se v nich nachází sotva rok staré Destiny 2 a remasterovaná verze God of War 3. Kdo je tedy ještě nemá, hybaj stahovat. Zároveň je už pomalu i čas, kdy je namístě začít vyhlížet říjnovou nadílku. Jejího oficiálního představení se dočkáme až za pár dní, nicméně jak tomu už tak bývá, možná došlo k předčasnému úniku.

Jestli fotka zveřejněná na Redditu zvěstuje pravdu, tak po skvělém záři tu budeme mít stejně skvělý říjen. Mohlo by se v něm totiž objevit Diablo 3: Eternal Collection a také hardcore záležitost Nioh. Byla by to vskutku paráda. Nutno ale znovu podotknout, že se jedná o nepotvrzené informace. Sony zveřejňuje nový obsah do PS Plus zpravidla ke konci měsíce, čili si budeme zhruba týden ještě počkat. I ty úniky se někdy mýlí.