Na Redditu se objevil trailer rozdělený do dvou samostatných videí, které nám odhalují Tales from the Borderlands Redux. Pokud je únik skutečný, bude nové vydání hry zřejmě zahrnovat komentáře vývojářů pro každou epizodu, popisky, nové vizuální pojetí, nepoužitý obsah z původní hry a novou „mini“ epizodu. V upoutávce se uvádí i kolik minut dalšího hraní tato epizoda poskytne, ale číslice jsou bohužel zakryté.

A teď ta největší bomba. Na konci traileru můžeme vidět datum 2020, z kterého potom zbyde jenom číslice 2, což jasně naznačuje pokračování tohoto dobrodružství z bláznivého post-apokalyptického světa, případně druhou sezónu.

Zajímavé jsou i loga na začátku traileru, mezi nimiž se objevilo Adhoc Studio, studio založené bývalými zaměstnanci Telltale Games poté, co se společnost rozpadla. Adhoc se už dříve zmínil, že bude pracovat na akčním projektu, který se podobá interaktivní epizodě Black Mirror’s Bandersnatch, ale pokud se tento únik ukáže jako pravdivý, bude to také znamenat, že spolupracoval s novým Telltale na vytvoření Reduxu. Pierre Shorette, ředitel komunikace s veřejností v Adhoc Studio, se na Tales from the Borderlands dokonce dříve podílel jako vedoucí spisovatel.

Není to poprvé, co se o pokračování Tales from the Borderlands něco šustlo. Spisovatel Borderlands 3 Sam Winkler před pár měsíci řekl, že by rád napsal druhou sezónu.

Oficiálně víme, že vzniká The Wolf Among Us 2. Už dříve se spekulovalo o Tales from the Borderlands 2 a Poker Night 3.