Na počítačích úspěšná a u hráčů oblíbená multiplayerová řežba Mordhau vyjde na konzole PlayStation a Xbox. Čekají na vás rychlé a brutální bitvy ve středověkém světě. O život se bude rvát až 64 hráčů, ohánět se mečem, krýt se před deštěm šípů, lézt na žebříčky, ovládat katapulty a balisty i stavět opevnění.

Na počítačích je Mordhau komplexní multiplayerovou hrou, a to samé má společnost Triterinon v plánu přinést na poslední dvě generace konzolí. Budete si moci plně přizpůsobit svou postavu, vybrat si zbraně i zbroj. Vše s cílem vytvořit dokonalého bojovníka připraveného vyrazit do bitvy v řadě režimů.

„Zúčastněte se rozsáhlých bitev, v nichž mohou hráči útočit a bránit se v režimu Invasion, bojovat o území v režimu Frontline s až 64 dalšími hráči nebo bránit šlechtu před nepřáteli v režimu Horde,“ dočteme se ve výčtu tiskové zprávy. K dispozici budou také menší mapy v módech Deathmatch, Team Deathmatch a Skirmish.

Cross-play bude pouze mezi konzolemi, takže všichni hráči začnou ve stejný čas. Stejně jako na PC, tak ani na konzolích nebude chybět offline režim, kde se postavíte umělé inteligenci, obrovský arzenál zbraní a vybavení, útoky jízdy a důraz na krvavé boje. „Pocítíte dopad každého úderu a končetiny létají, když rozséváte spoušť na svých nepřátelích,“ dodávají autoři s tím, že krev a krvácení lze v nastavení vypnout.

Mordhau vyjde 12. 7. letošního roku na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X|S.