Ubisoft přichází s novou hrou Monopoly. Celosvětově oblíbená společenská desková hra se na počítačích objeví po letních prázdninách v nové verzi, která se pochlubí novým vzhledem a vylepšeným herním zážitkem.

„Kupujte, prodávejte, obchodujte s nemovitostmi a rozšiřujte své impérium v této věrné adaptaci hry, na které jsme všichni vyrůstali! Ponořte se do středu hrací plochy a prozkoumejte nádherné plně animované 3D město,“ láká Ubisoft.

Po hrací desce se bude možné pohybovat, prozkoumávat město, případně špehovat své soupeře před dalším tahem. „Obdivujte město, jak se mění od slunečných rán po bouřlivé noci,“ přidává vydavatel s tím, že v obývacím pokoji může hrát až šest hráčů, stejně tak se můžete pustit do online zápasů a soupeřit s dalšími magnáty z celého světa. Zajímavé je, že Ubisoft zmiňuje cross-play, ovšem tohle Monopoly oznámil na září letošního roku pouze pro PC přes Ubisoft Connect.

Pokud byste si chtěli zahrát už nyní, tak na PC, PS4 a Xboxu One najdete Monopoly Plus, na Switchi je Monopoly a dříve na konzole vyšly také hry My Monopoly a Monopoly DEAL.