Ve formě bezplatného dodatečného balíčku do Euro Truck Simulatoru 2 dorazil nový přírůstek. Jedná se o moderní kamion značky MAN.

Model MAN TG3 TGX byl podle pražského studia SCS Software stvořen pro dálkovou dopravu a vyznačuje se ergonomicky optimalizovanou kabinou, účinným hnacím ústrojím, úspornou spotřebou paliva, vysokou nosností a přepracovanou kabinou.

Před koupí ve hře si můžete MAN TG3 TGX u prodejce nakonfigurovat podle svého. Na výběr máte 3 velikosti kabiny (GN, GM, GX), 6 typů podvozků (4x2, 6x2, 6x4 a 8x4), 8 převodovek a 9 možností motorů o výkonu až 640 k.

K dispozici je také spousta úprav, včetně střešních deflektorů, aerodynamického paketu předních blatníků, střešních deflektorů, předních a zadních světel, nárazníků, blatníků a 19 oficiálních laků včetně šedého speciálu Individual Lion S.

Uvnitř kabiny najdete možnosti přizpůsobení interiéru ve 3 různých výbavách, 7 variantách sedadel, 2 variantách volantu a 2 variantách koberců, spolu s dalšími možnostmi přizpůsobení.

Zajímavostí tohoto vozu jsou digitální zrcátka MAN OptiView, která zvyšují zorné pole řidiče na silnic. Součástí je také příslušenství detektoru mrtvého úhlu s novými funkcemi a také možnost zobrazení předního digitálního zrcátka na obrazovce infotainmentu.