Poslední šance koupit si Alien: Blackout, duchovního nástupce skvělého akčního survivalu Alien Isolation, který navazuje na události. Hráči opět hrají za Amandu, dceru Ellen Ripleyovou.

Alien: Blackout vyšel v lednu 2019 na Android a iOS. Nyní bylo oznámeno, že bude 31. 10. 2023 vyřazen z prodeje. Do té doby si ho můžete koupit na Google Play a App Store. Prodává se za necelé jedno euro. V naší méně je to 19,50 Kč na Google Play a 29 Kč na App Store. Když tak učiníte, zůstane pro vás dostupný a hratelný.

„Chceme poděkovat všem našim hráčům a týmům za to, že se k nám připojili v tomto vzrušujícím dobrodružství,“ dodávají autoři.

Alien: Blackout se odehrává v kontrolní místnosti. Vaším úkolem je dostat čtyři členy posádky vesmírné stanice Weyland-Yutani do bezpečí. Musíte je provést skrz stanici. Problém představuje Xenomorf, který vás a vaši posádku pronásleduje. Tohoto dokonalého lovce musíte přelstít. Někdy se objeví i v řídící místnosti. Když se tak stane, Amanda musí odpojit napájení místnosti a zapečetit dveře.