Might & Magic X: Legacy se po víc jak půl roce vrací zpět do obchodů a je opět funkční. Ubisoft letos v květnu vypl DRM servery, což vústilo v rozbití toho titulu ze série Might & Magic. K tomu vůbec nemělo dojít, a tak neměli hráči po dlouho dobu přístup k žádnému obsahu hry. Francouzská společnost ale poslední měsíce prováděla různé testování a vyšetřování, díky čemuž se vývojářům povedlo titul opět zprovoznit.

Informovali o tom na svém Twitteru, kde se zmiňují, že se titul vrací na Steam a Ubisoft Store. Navíc v případě, že vlastníte základní hru, obdržíte jakožto kompenzaci rozšíření The Falcon & the Unicorn zcela zdarma.

“Jsme rádi, že můžeme oznámit, že byly splněny všechny podmínky k tomu, aby se hra vrátila na Ubisoft Store a Steam, a noví a vracející hráči se mohou znovu ponořit do rozlehlého a tajuplného světa Ashan,“ dočteme se v příspěvku od Ubisoftu. „Navíc jsme využili této příležitosti k darování fanouškům Might & Magic X: Legacy svobodu k rozšíření jejich dobrodružství, díky přístupu k DLC The Falcon & the Unicorn zcela zdarma.“