Marvel’s Avengers – tak jednoduše zní název jedné z nejočekávanějších her letošního roku. A nemáme se čemu divit. Hra zasazená do světově oblíbeného universa známých superhrdinů je přesně to, na co většina z nás čeká, nemám pravdu? Prohánět se po nebi v obleku Iron Mana, odrážet rány se štítem Kapitána Ameriky nebo pohrávat si s časem společně s Doktorem Strangem, kdo se nad tím alespoň jedinkrát nezamyslel. Stovky a tisíce hráčů po takovou dobu doufali, kdy se nám tento tajemný projekt konečně odhalí, kdy se dočkáme alespoň nějaké rozsáhlejší ukázky a jste-li jedním z nich, víte, že nic takové nepřišlo. Žádné velké oznámení, žádné úniky informací. Jenomže to již brzy nebude tak úplně pravda. Marvel’s Avengers se nám totiž konečně představí právě na letošní E3 2019.

Oficiální příspěvek, který se nedávno objevil na Twitteru, nám toho prozatím sice moc neprozrazuje, ale snaží se nás nalákat na letošní konferenci Square Enixu, která by se měla odehrávat v úterý přibližně ve tři hodiny ráno našeho času, kde bychom se měli dozvědět všechny nové podstatné informace. 

O takzvaném The Avengers Project jsme poprvé mohli slyšet v lednu 2017 a jediné, co jsme se dozvěděli, byla účast studií jako Crystal Dynamics a Eidos Montreal, kteří se podíleli například na nové sérii Tomb Raideru. „The Avengers Project je přizpůsoben hráčům po celém světě a bude plný známých postav, prostředí a ikonických momentů, které milují všichni fanoušci tohoto universa,“ stálo v první tiskové zprávě Square Enixu, se kterou jsme se dočkali i prvního teaseru, z kterého jsme ovšem mnoho logicky nevyčetli. Vypadá to tak, že nám už nezbývá nic jiného než vyčkat. Ale můžeme ještě pár dnů spekulovat, ne? Jak si představujete, že bude Marvel’s Avengers vypadat? Za jakou postavu byste si chtěli zaručeně zahrát? Já osobně bych se například za pořádné ztvárnění schopností Doktora Strange rozhodně nezlobila, co myslíte?