O nadcházejícím Call of Duty jsme vás již jednou informovali v našem starším článku, kde jsme zmiňovali únik, který nám toho o hře poměrně dost prozradil. Bohužel získané informace pocházely pouze od jednoho zdroje a byla zde velká pravděpodobnost, že nemusí být pravdivé. Dnes se však podíváme na informaci, která byla podložena britským Eurogamerem.

Už tak dost osvědčená osoba @Okami13_ dnes na Twitteru sdílela přední stranu obalu originálního Call of Duty: Black Ops, na níž ještě přidala nápis Cold War. To se samozřejmě neobešlo bez povšimnutí a Eurogamer ve svém článku tento možný název nadcházejícího Call of Duty podpořil vlastními zdroji. Není tedy pochyb, že v příštím díle této slavné střílečky se vydáme do období studené války. Tato stránka také potvrdila, že hru stále vyvíjí studio Treyarch a další insideři zmínili i to, že hra bude alespoň nějakým způsobem zahrnovat vietnamskou válku.

Zajímavé je i to, že Eurogamer včera informoval o easter eggs ve Warzone, o uzamčených bunkrech a tajemných ruských komunitách, které mají vést k oficiálnímu odhalení Call of Duty: Black Ops Cold War. Mapa Verdansk je sama o sobě plná odkazů na scenérii skutečného světa východního bloku z doby studené války, takže i toto bude nejspíše pravda. Anebo ne? Snad se to brzy dozvíme.

Každopádně, náhlé objevení těchto různých náznaků by časově perfektně sedělo, protože právě kolem května většinou dostáváme informace o nadcházející Call of Duty hře a poté na podzim se dočkáme jejího vydání. Nesmíme však zapomenout brát v potaz koronavirovou krizi, která mohla donutit Activision tuto dlouhodobou tradici porušit.