Rockstar Games se chystá obohatit předplatné GTA+ o dvě své klasiky: detektivní akci L.A. Noire z roku 2011 a nadále oblíbenou akční adventuru Bully z internátního prostředí. Obě hry dorazí koncem letošního roku.

Členové předplatného v současné době mohou využívat výhod do GTA Online a zahrát si Red Dead Redemption, GTA: The Trilogy - Definitive Edition, GTA: Chinatown Wars a GTA: Liberty City Stories. Rockstar o seznamu mluví jako o rotujících titulech, tak uvidíme, zda některý ho opustí s příchodem L.A. Noire a Bully.

Když jsme u těch výhod do GTA Online, tak kromě standardního měsíčního vkladu ve výši 500 000 GTA dolarů získají předplatitelé GTA+ ještě bonus 1 milion GTA dolarů každý měsíc. S velkou letní aktualizací by mělo dorazit ještě nové vozidlo.

GTA+ bylo na PS5 a Xboxu Series X/S spuštěno před rokem. Od září loňského roku nabízí vybrané hry od Rockstaru bez dalšího poplatku. Služba stojí 159 Kč měsíčně. Na PC dostupná není.

Mimochodem, L.A. Noire je teď možné na Steamu koupit jen za 5,99€ a Bully dokonce za 3,49€. Detektivka má i fanouškovskou češtinu.

„L.A. Noire je násilný krimi thriller, který kombinuje dechberoucí akci se skutečnou detektivní prací a přináší bezprecedentní interaktivní zážitek. Hledejte stopy, pronásledujte podezřelé a vyslýchejte svědky, zatímco se budete snažit najít pravdu ve městě, kde každý něco skrývá. Během poválečného boomu zlaté éry Hollywoodu slouží Cole Phelps jako detektiv LAPD, který se ocitá ve městě, jež se topí ve vlastním úspěchu. Korupce je všudypřítomná, obchod s drogami jen kvete a počet vražd láme rekordy. Ve snaze vyšplhat po žebříčku a udělat to, co je správné, musí Phelps odhalit pravdu, jež se skrývá za sérií žhářských útoků, vyděračskými konspiracemi a brutálními vraždami. Musí bojovat proti podsvětí L.A. a dokonce i proti členům vlastního oddělení, aby odkryl tajemství, jež by mohla otřást městem až do prohnilých základů,“ uvádí popisek.

„Bully: Scholarship Edition se odehrává na fiktivní internátní škole v Nové Anglii, Bullworth Akademii, a vypráví příběh zlomyslného patnáctiletého Jimmyho Hopkinse, jak prochází veselím a trapností dospívání. Poraz atlety ve vybíjené, trop si žerty ze zájmových skupin, zachraň nadšence, polib dívku a nakonec propluj společenskou hierarchií v nejhorší škole v okolí,“ uvádí popisek.