Ve středu vyšla poslední aktualizace obsahu pro Battlerite, stejně tak pro samostatnou battle royale verzi Battlerite Royale. Vývojáři ze studia Stunlock Studios se rozhodli po třetí sezóně přejít se všemi verzemi hry do režimu údržby. Pro hráče to znamená, že sice zůstanou dostupné servery, ale nemají čekat žádné další updaty nebo zprávy.

Co bude následovat? Pravděpodobně vypnutí serverů, což ale bude záležet na zájmu hráčů o Battlerite a Battlerite Royale. Uvidíme, jak se k tomu ve Stunlock Studios postaví. V současné době děkují komunitě za věrnost. „Jste naši inspiraci při nadcházejících projektem,“ vzkazují s tím, že jde prý o jeden krok na dlouhé cestě.

Středeční aktualizace obsahuje opravu her, změny v sezónách a čtyři nové outfity. Pokud budete oba tituly nadále hrát, tak do 7. listopadu běží halloweenský event s padesátiprocentní slevou na sezónní kosmetické předměty. Další eventy se slevami jsou v plánu na prosinec i další měsíce roku 2020. Ale už bez nového, lákavého obsahu.

Battlerite (PC a Xbox One) a Battlerite Royale (PC) jsou free-to-play hry, které mají dobré uživatelské recenze. Zejména původní Battlerite je u hráčů oblíbené, ovšem dle všeho si nedokázala tahle MOBA akce najít dostatek hráčů, aby se udržela. Nepředpokládám, že by se vývojáři k Battlerite k budoucnosti vrátili.