Autoři Remedium ze studia Sobaka na Guerrilla Collective představili brutální bojovou akci Kiborg, ve které se stanete strojem na zabíjení proti stovkám krvelačných mutantů, zdrogovaných zločinců a mechanizovaných vojáků.

Hra se odehrává na vězeňské planetě Sigma, která slouží k umístění nejnebezpečnějších zločinců ze všech známých hvězdných systémů. Kvůli zákeřné mimozemské formě života je věznice v karanténě. Z toho důvodu ve hře neustále tikají hodiny.

Každá mise, kterou podniknete, vás stojí jeden den, bez ohledu na její výsledek, a zhruba každý týden udeří nová pohroma. Své akce musíte pečlivě plánovat a vyvažovat rizika a odměny. S každým vaším rozhodnutím, s každým vítězstvím i prohrou se příběh posouvá kupředu. Nečeká vás žádná obrazovka s nápisem „game over“ ani žádná uložená pozice, kterou byste mohli načít. Tady se musíte naučit žít s následky svých činů.

Mise jsou z větší části procedurálně generované. Nikdy nevíte, jakým nepřátelům a výzvám budete čelit. Díky desítkám typů nepřátel, stovkám bojových modifikátorů a spoustě nebojových setkání není žádná mise stejná.

Kiborg byl zatím oznámen pouze pro PC. Do ultimátního vraždícího stroje Morgana Lee se budete moci vžít v srpnu, kdy vyjde demoverze.