V roce 2017 byla oznámena spolupráce mezi Respawnem a společností Oculus, a již 26. září bychom se měli dočkat představení oné velké novinky. Oculus je jedna z nejznámějších značek pojící se k virtuální realitě, takže se zcela určitě můžeme těšit na novinku do našich virtuálních brýlí.

Dlouho se o tom nemluvilo a dlouho o tom nikdo ani neslyšel. Jak je vidno, tak Respawn má tuto taktiku docela rád. Na podobném principu vyšel letos také Apex Legends a zdá se, že takové překvapení vyšlo na výbornou. Tedy alespoň zpočátku.

Nějakou dobu se vědělo, že se bude jednat o střílečku, avšak některé úniky informací potvrdily, že se bude jednat vyloženě o FPS neboli střílečku z pohledu první osoby. Tak snad tvrzení nelhala a již brzy se dočkáme nového a snad i skvělého VR FPS titulu. Respawn má za sebou totiž velmi povedený rok, a to navíc máme teprve srpen. Pozitivního ohlasu se mu dostalo hlavně díky Apex Legends a následně zabodovalo na letošní E3 s ukázkou ze Star Wars Jedi: Fallen Order, který nás čeká letos na podzim. 

Mohli bychom zatím jen tipovat, co se pod projektem Oculus Connect 6 skrývá. Spoustu fanoušků by jistě ocenilo například Titanfall předělaný do virtuální reality. Nebo se dočkáme úplně nového titulu a úplně nové značky speciálně pro VR? 

No, spekulovat můžeme ještě téměř dva měsíce, tak uvidíme, co nám k tomu řeknou v září.