Společnosti Sega a Amplitude Studios se rozhodly potěšit hráče a nabídnout jim zdarma jednu ze svých nejlepších tahových strategií. V případě vydavatelství Sega pravděpodobně většinu napadne série Total War. Je tady ale ještě jedna značka.

Tou je Endless Legend od autorů Endless Space a Dungeon of the Endless. Tahová 4x strategie je zasazená do fantasy světa a umožňuje ovládat každý aspekt civilizace, abyste zachránili planetu Auriga.

Hra nabízí osm civilizací. Každá z nich má jedinečný herní styl a příběh. Původně vyšla v roce 2014 a má velmi pozitivní uživatelské hodnocení. Plusem také je, že nevyžaduje špičkový počítač. V doporučených je Intel Core i5 3,5 GHz nebo ekvivalent od AMD, 8 GB RAM, GeForce GTX 660, ATI HD 7850 nebo ekvivalent s 1 GB VRAM a 6 GB volného místa na disku. Stačit bude i 4 GB RAM a GeForce GT 460 nebo ATI HD 4850.

Pokud vás fantasy 4x tahová strategie láká, tak si ji nezapomeňte přidat na Steamu do své digitální knihovničky. Když tak učiníte do 23. 5. 2024, tak už vám zůstane napořád.