V první řadě je důležité uvést na pravou míru, že nejde o žádnou převratnou novinku. Jected: Rivals známe necelý rok, jen pod názvem Stuntfest - World Tour. Bláznivá kaskadérská show byla nedávno přejmenována a vyšla v předběžném přístupu na Steamu jako free-to-play.

Titul by se dal popsat jako kombinace Wreckfestu, Riders Republic a Just Cause. Nabízí totiž bláznivou směsici extrémních sportů, ničení vozidel a závratnou rychlost. Tohoto blázince se může zúčastnit až 18 hráčů ve vyřazovacím turnaji.

„Závoďte a provádějte kaskadérské kousky v několika různých disciplínách od smrtících destrukčních derby přes ohromující kaskadérské závody, závody ve vysokém letu tryskáčem až po akrobatické skoky do dálky. Pro začínající kaskadéry jsme připravili vše, aby si vyzkoušeli své dovednosti,“ uvádějí vývojáři. Ti upozorňují zejména na možnost katapultovat se a uniknout porážce. V takovém případě se vám bude hodit hák a jetpack.

Na výběr je celá řada vozidel, včetně náklaďáku, SUV a superauta. Dle svého herního stylu může vybírat nejen auto, nýbrž také postavu.

Jected: Rivals má v předběžném přístupu zůstat 4 až 8 měsíců. Recenze hráčů jsou smíšené, stěžují si především na malý počet hráčů na serverech, spoustu bugů a horší optimalizaci.