Dnes zde máme skvělou zprávu pro všechny noční sovy a fanoušky týmové taktické střílečky Insurgency: Sandstorm. Hra se totiž dočkala další bezplatné aktualizace, která mimo jiné do hry poprvé přináší noční režim a nabídne tak hráčům zcela něco jiného. Připravte se tedy ponořit do temnoty a zvítězit nad svými protivníky.

V noci si budete moc zahrát naprosto všechny mapy, které jsou v současné době ve hře dostupné. Nemusíte mít však strach, že v té tmě absolutně nic neuvidíte a budete jenom zmateně pobíhat ze strany na stranu. Pro tyto nové příležitosti dostanete k dispozici speciální vybavení zahrnující brýle s nočním viděním, infračervený laser na zbraň a samozřejmě vývojáři nezapomněli ani na klasickou svítilnu. Navíc je noční režim dostupný i v kooperaci.

Bezplatná aktualizace kromě nočního režimu přinesla i novou mapu Tideway a pět dalších zbraní Honey Badger, AS Val, Sterling SMG, Grease Gun či nepříliš známou pistolku Welrod. Společně s vydáním bezplatné aktualizace jsme se zároveň dočkali i prvních placených DLC. Na výběr dostanete ze dvou balíčků zbraní a dvou postav. Každý z nich vás vyjde na necelá 3 eura nebo dohromady 10 euro. Pokud však ještě Insurgency: Sandstorm nevlastníte a chtěli byste si ho vyzkoušet, máte jedinečnou příležitost si ho na Steamu do soboty zakoupit se slevou 50 %.

„Insurgency: Sandstorm je týmová taktická střílečka pro více hráčů, ve které vedete smrtící boje na krátkou vzdálenost v ohraničeném prostoru a plníte stanovené cíle. Zažijte intenzitu moderních bojů, ve kterých se špičkové dovednosti náležitě cení a týmová práce je klíčem k vítězství,“ popisuje společnost Focus Home hru.