Letošní rok přinesl dobré i špatné hry. Jako hráči jsme si mohli užít povedené akční adventury, střílečky, strategie, virtuální realitu a mnoho dalšího. Než vyměníme kalendář, pojďme společně hlasovat o nejlepších hrách roku a vybrat trojici nejlepších komunity INDIAN.

Hlasovat můžete pro mnoho titulů, které prošly nominací v našem nedávném dotazníku. Dokonce nechybí ani český zástupce v podobě strategie Factorio. Do výběru se dostaly také PlayStation 4 exkluzivity Ghost of Tsushima a The Last of Us Part II. Dále komplexní remake první Mafie s českým dabingem, Half-Life Alyx jako jediný zástupce virtuální reality, démonická first-person střílečka Doom Eternal nebo překvapení od Ubisoftu jménem Immortals Fenyx Rising.

Přečtěte si také: Naše nejlepší hry roku 2020

Králem nominace se stal Cyberpunk 2077, který má sice výrazné problémy (zejména na konzolích), přesto jde ale o velmi dobrou hru.

Hlasujte pro svého oblíbence.

V následujících dnech spustíme další ankety vztahující se ke hrám roku. Hlasovat budete moci například pro nejlepší exkluzivity jednotlivých platforem, největší překvapení nebo nejočekávanější titul roku 2021. Tak nás sledujte i přes vánoční svátky.