Vánoční úklid a další práce v domě a na domě si budete moci nacvičit v pokračování oblíbené simulace House Flipper. Polské studio Frozen District u příležitosti Gamescomu zveřejnilo nový trailer a prozradilo, že House Flipper 2 vyjde 13. 12. letošního roku, ale pouze pro PC. Verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S budou následovat později.

Oproti úspěšné jedničce přináší dvojka zbrusu nové možnosti a nástroje a kompletní přepracování původních mechanik v novém vizuálním stylu. V novém režimu Sandbox budete moci stavět domy od nuly, třeba se pokusit postavit nějakou známou budovu, případně postavit dům dle své fantazie.

Jinak budete obnovovat a renovovat nemovitosti a užít si máte i příběh ve čtyřech jedinečných čtvrtích komunity pobřežního městečka Pinnacove, jež pro vás má náročné zakázky. Cílem vždy je vyhovět zákazníkům a pokud koupíte/postavíte nějaký dům, tak byste ho měli se ziskem prodat. Přitom ale musíte myslet na to, pro koho dům stavíte/renovujete. Čím okázalejší bude, tím složitěji ho budete prodávat.

„Staré dobré kladivo, spolehlivý váleček a nezlomitelný mop už čekají, až se vrátíte! A díky novému grafickému stylu budou renovace vypadat tak jako nikdy předtím,“ tvrdí vývojáři.