První hráči se mohou seznámit s kooperativním survival hororem The Outlast Trials. Montréalské studio Red Barrels v pátek spustilo uzavřenou betaverzi, která poběží do úterý 1. 11. 2022.

Uzavřená beta obsahuje úvodní úroveň, která slouží zároveň jako tutoriál, lobby pojmenované The Sleep Room, možnost přizpůsobit si postavy a místnosti a jednu ze zkoušek hry odehrávající se na policejní stanici s hlavním hrdinou Lelandem Coylem.

Zkoušku je možné hrát sólo nebo v kooperaci s dalšími třemi hráči. Tady výkon jednotlivých účastníků hodnotí Murkoff. „Takže můžete porovnat své výsledky s ostatními pokusnými subjekty... pardon, hráči,“ uvádí tisková zpráva.

„Jsme nadšeni, že můžeme o letošním Halloweenu přivítat hráče v zařízení. Uzavřená beta je velmi ranou ochutnávkou toho, co mohou hráči očekávat v plnohodnotné hře příští rok, a my se těšíme na zpětnou vazbu od našich testovacích subjektů, která nám pomůže přivést tento zcela nový zážitek Outlastu za cílovou pásku,“ řekl Philippe Morin, spoluzakladatel Red Barrels.

Jak víme z dřívějška, tak v The Outlast Trials se vžijete do role testovacích subjektů v temném zařízení v dob studené války. Tady jsou subjekty vystaveny zkouškám své fyzické i psychické vůle a mají za úkol přežít.

Pokud se chcete zúčastnit tohoto i budoucího testování, můžete na Steamu zažádat o přístup.

Nahoře najdete trailer věnovaný uzavřené betě. Tady dole preview s gameplay záběry od IGN.