Microsoft si hýčká předplatitele Game Passu. Dnes se pochlubil dalšími hrami, které v následujících týdnech do služby zavítají. Naopak koncem měsíce tři hry předplatné opustí.

Dnes v Game Passu naleznete netradiční farmářský zážitek Lightyear Frontier, a to v rámci rozpracované verze pro PC, Xbox Series X/S a cloud. Přidává se druhá úplná novinka v podobě MLB The Show 24 pro konzole Xbox a cloud.

Už zítra bude následovat interaktivní dramatický horor The Quarry od Supermassive Games pro konzole Xbox a cloud. Autoři Until Dawn a antologie The Dark Pictures přinášejí táborovou hororovou noc z pohledu devíti dospívajících vychovatelů, které loví místní šílenec. Teenageři musejí rozhodovat o životě a smrti.

Ve čtvrtek pak udělá radost Evil West. Upírská/kovbojská střílečka má české titulky a dostupná bude nejen pro konzole Xbox a cloud, ale také pro PC. Čekají vás výbušné souboje proti krvelačným obludám. Likvidovat budete hordy upírů a stanete se superhrdinou Divokého západu.

Krátkou pauzu vynahradí 26. března/marca sci-fi strategie Terra Invicta, kde invaze rozdělila lidstvo na sedm ideologických frakcí, každá z nich má jedinečnou vizi budoucnosti. Vy povedete vybranou frakci a budete expandovat po Sluneční soustavě a bojovat s nepřátelskými flotilami v taktických bojích.

Přichází dlouho očekávané Diablo IV. První hra od Activisionu Blizzard po sloučení s Microsoftem bude v Game Passu k mání od 28. března/marce pro konzole Xbox a PC. Ve stejný den dorazí ještě arkádové závody Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged (konzole, PC a cloud) z loňského podzimu a interaktivní filmová mysteriózní hra Open Roads.

Začátek dubna/apríla bude ve znamení Ark: Survival Ascended (1. 4. pro PC, Xbox Series X/S a cloud), F1 23 (2. 4. pro cloud v rámci EA Play) a Superhot: Mind Control Delete (2. 4. pro PC, konzole Xbox a cloud). První hra je poněkud kontroverzní remaster Ark: Survival Evolved, druhá oficiální závody F1 z loňskými monoposty a třetí pokračování povedené střílečky Superhot.

31. března/marce z Game Passu zmizí: Hot Wheels Unleashed (cloud, konzole a PC), Infinite Guitars (cloud, konzole a PC) a MLB The Show 23 (cloud a konzole).