Na přelomu zimy a jara se můžeme těšit na titul Sekiro: Shadows Die Twice, na němž maká tým From Software, jinak stojící za hrami jako Dark Souls či Bloodborne. Letos na podzim kromě toho vydali ještě malý projekt pro virtuální realitu, Déraciné. Řekli byste si díky těmto informacím, že oblíbené japonské studio má napilno? Tak to ještě nevíte, že vedle zmíněného Sekira jsou v přípravě ještě další dvě hry. Zpráva přišla z rozhovoru serveru 4Gamer s prezidentem From Software, Hidetakou Miyazakim.

Miyazaki připomněl svá slova z roku 2016, kdy řekl, že studio dělá na "3,5 projektech". Hry Metal Wolf Chaos XD a Dark Souls Remastered se mezi ně nepočítají, neboť jak Miyazaki podotkl, tyto hry byly na žádost Bandai Namco a Devolver Digital; nepatří tak mezi tři velké hry a jednu minoritu, kterážto bude v tomto případě Déraciné

Ze zmíněných 3,5 her tak můžeme 1,5 odečíst a máme tu to, k čemu ještě nenastal čas na prozrazení detailů. Miyazaki potvrdil, že to budou "čistokrevné" záležitosti From Software, ale co to bude, můžeme zatím jen spekulovat. Druhé Bloodborne? Nebo že by čtvrté Dark Souls? Chystá se snad další nová značka jako v případě Sekiro: Shadows Die Twice?