Festivaly na Steamu jsou populární, tak si pojďme dát další. Ten aktuální se jmenuje Festival sestavování balíčků a zaměřuje se na karetní hry. Ty jsou ve slevě a dostupné jsou i demoverze připravovaných titulů.

Potěší každá sleva. Tudíž začneme novým hitem Balatro, který je s 10% slevou za 12,59€. Tady na vás čeká roguelike poker. Jen pozor na žolíky, kteří mění hru. Za 9,99€ teď můžete mít tajemný až děsivý Inscryption s hádankami, zatímco nadále populární nelítostné taktické RPG Gloomhaven pořídíte za 17,49€.

V rámci festivalu Valve doporučuje deskovou hru plnou strategie a intrik z kultovního světa Duny. Jmenuje se Dune: Imperium a koření v ní musí pořád proudit. Pokud hledáte spíše příběhovku a nevadí vám hybrid deckbuildu, roguelike a RPG, tak se podívejte na velmi kladně hodnocený Tainted Grail: Conquest za krásných 8,39€.

Příznivce Pána prstenů může naopak zajímat The Lord of the Rings: Adventure Card Game v definitivní edici za 7,99€. Tady si sestavíte balíček ikonických hrdinů a vyzvete síly Saurona v napínavé taktické karetní bitvě. Chybět nemůže ani velmi známé Loop Hero.

To je jen malý výběr her ve slevě na Steamu v rámci tohoto festivalu, který běží do 1. dubna/apríla. Pokud si plánujete něco koupit, tak si Steam peněženku můžete během minuty nabít přes kupon na Herní-kupony.cz. Nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.