Článek vznikl v rámci placeného spolupráce: Pokud se vám nechce v režimu Ultimate Team v EA Sports FC 24 začínat s téměř neznámými hráči a raději byste ve svém týmu měli zkušené fotbalisty, kteří neudělají na hřišti ostudu, tak za takzvané FC Points si můžete na konzoli či počítači koupit hodnotné balíčky. Díky Herním kuponům si je lze pořídit i bez platební karty.

Na Herní-kupony.cz sežene kupony na PlayStation, Xbox i Steam. Stejně tak můžete kupon zakoupit jako dárek pro kteréhokoli FC 24 fanatika. V takovém případě oceníte kupon ve fyzickém dárkovém balení, stejně tak v podobě dárkového poukazu na e-mail. Třeba v případě, že byste kupovali dárek na poslední chvíli.

Herní-kupony.cz jsou oficiální prodejce kuponu, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Pokud nemáte platební kartu, bude se vám hodit rychlé, snadné a bezpečné dobití peněženky a prodloužení předplatného kuponem. Kupon dorazí hned. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Vybrat si můžete kupon v různé hodnotě.