Fanoušků kultovní české hororové adventury Posel smrti stále existuje velké množství. Důkazem je splnění základního cíle crowdfundingové kampaně. Zdeněk Houb spustil stránku na Hithitu před několika hodinami a už se od lidí vybralo požadovaných 70 tisíc korun na remasterovaný soundtrack.

„21. výročí od vydání hry Posel smrti je prima příležitost nabídnout fanouškům Posla smrti, Nibiru, Posla Bohů, Alter Ego a Reprobates kompletní hudbu těchto českých adventur. A to rovnou pěkně ve dvouhodinovém balení i s novým remasterovaným zvukem,“ uvádí Zdeněk Houb.

Zdeněk Houb je spoluautor scénáře Posla smrti, Nibiru a Posla Bohů. Je také autorem textů, dialogů, hudby a zvuků těchto her. Jako další krok by rád založil sbírku na nového českého Posla smrti. Šlo by o prequel nazvaný Pouto krve.

„Poutavý příběh ze staré Anglie/Skotska, inspirovaný skutečnými událostmi. S novým, v adventurách dosud nepoužitým, game design postupem a temnou atmosférou hodnou Posla smrti. Tak držte palce, ať se remaster [hudby, poz. redakce] podaří! Protože námět prequelu se už píše...“ dodal.

Možná právě vidina nové hry aktivovala zástupy fanoušků, kteří neváhají přispět. Na Hithitu s remasterovanou hudbou jsou odměny od 99 do 1199 Kč. Digitální remaster s dvěma hodinami herní hudby ve WAV a MP3 stojí 299 Kč. Remaster na dvou CD s podpisy, vytištěnými A3 plakáty a podepsaným certifikátem s poděkováním je za 1199 Kč.