Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Šaty dělají člověka. Mnozí z nás jsou schopni strávit hodiny a utratit hromady virtuální měny, aby vytunili své transmogy a perfektně sladili gear svým herním postavám. Nyní je tu skvělá příležitost zasoutěžit si o něco na sebe i do reálného světa. Ve hře jsou tři poukazy Zalando v hodnotě 1000 Kč, se kterým budete moci vypilovat svůj každodenní styl, nebo klidně doplnit šatník o příjemné oblečení na noční raidy i celodenní gaming sessions.

CO VŠE LZE NA ZALANDO NALÉZT?

Na portále Zalando lze najít všemožné oblečení, boty či doplňky, a to od velké spousty známých značek od luxusních Lacoste či Emporio Armani až po populární Tommy Jeans nebo adidas. Ať je vaším přáním pořídit měkké tepláky z kvalitní bavlny či elegantní košili na smart casual nošení i do společnosti, v nepřeberné nabídce si jistě najdete to své.

Samozřejmostí je i mnoho kousků s potiskem na motivy oblíbených her, seriálů, filmů či dalších ikon geek popkultury. Vaše tričko do práce nebo školy mohou zdobit hrdinové z Marvelu, legendární Pokémoni nebo třeba Super Mario! Vzít si k večernímu hraní tematicky laděný kousek třeba s motivem Mortal Kombat má rozhodně také své kouzlo.

POHODLNÝ NÁKUP PRO VÁS ČI VAŠE BLÍZKÉ

Dárkové poukazy Zalando mají nespornou výhodu v tom, že vás nijak nelimitují co do vkusu. Můžete si za ně pořídit zkrátka cokoliv, co je vašemu srdci blízké. Jejich aktivace je snadná a rychlá, takže od vaší nové šatníkové výbavy vás dělí už jen pár kliknutí a chvíle vybírání. Pokud byste ale přece jen naznali, že vaše ošacení je naprosto dostatečné a adekvátní, přece jen pro vás poukaz může odvést ještě jednu vděčnou službu

S blížícími se Vánoci přichází klasické období úmorného vymýšlení jednotlivých dárků pro všechny vaše blízké. Dárkové poukazy jsou v posledních letech hitem, který díky své univerzálnosti udělá radost prakticky komukoliv. Zalando poukaz se tedy může stát skvělým dárkem pro maminku, nebo třeba nejlepšího kamaráda.

JAK SE ZÚČASTNIT?

Ať už si potrpíte na hezké oblečení, které odráží vaši hráčskou duši, nebo stejně jako ve hrách hledíte spíše na „staty“, Zalando má v záloze něco pro oba případy. Portál nabízí zboží v prémiové kvalitě a v širokém spektru všemožných stylů, střihů a potisků. 

K zapojení do soutěže o 3 dárkové poukazy Zalando stačí zodpovědět dvě jednoduché soutěžní otázky a doufat, že vám štěstěna bude nakloněna. Držíme palce.