Stále více studií přechází pro výhodnější nabídky do Epic Games. Nejednom, že nabízí studiím mnohem víc peněz z prodejů, ale taktéž v případě slev doplácejí peníze, které hráči ušetří. Avšak stále dost lidí preferuje Steam jako hlavní platformu, na kterou jsou již roky zvyklí. Epic na to jde ale celkem mazaně: rozdává hry zdarma. To si hráči nenechají ujít a řekněte, kdo na to neslyší.  Ještě ke všemu Epic doplácí studiu každou aktivovanou kopii hry, takže se nemusíte bát o to, že by se to studiu nevyplatilo. 

No a o co se jedná dnes? Epic vám totiž dá velmi známou 2D horror plošinovku Limbo od Playdead. Hra vám po aktivaci zůstane už napořád ve vaší knihovně. Pokud hru ještě nevlastníte, není na co čekat, jedná se o opravdu skvělý kousek, který vás doslova pohltí svou atmosférou. 

Máte čas až do 25. července. No a co bude příště? Již po konci Limba se můžeme těšit na výbornou This War is Mine a rovnou i Moonlight od 11 Bit Studios. Pokud jste již viděli naše nejnovější Top 5 a Limbo vás zaujalo, zrovna je vás šťastný den, ale pokud ne, tak se omlouvám za spoiler. Měli byste to ale co nejrychleji dohnat.