Společnost Epic Games přichází se zajímavou funkcí, která u digitálních obchodů není rozhodně žádnou běžnou věcí. Většině hráčů se to už minimálně jednou stalo. Přemýšlíte nad koupí nějaké hry, odhodláte se, zaplatíte a za pár dnů je titul ve slevě. To opravdu naštve, ovšem Epic Games Store vám rozdíl v ceně automaticky zvrátí zpět na účet.

Jde o vskutku zajímavou funkci, o které bohužel nemáme v současné době podrobnosti. Nevíme tak, za jakých podmínek Epic bude peníze vracet. Nic to ale nemění na tom, že jde o velmi pěkný přístup.

To web PCGamesN vypočítal, že v Epic Games Store bylo za celou dobu rozdáno 108 her v celkové hodnotě 2140 dolarů. To je v přepočtu necelých 55 tisíc korun. Nejcennější je dosud poslední dárek - Grand Theft Auto V od Rockstar Games. V minulosti si ale uživatelé Epic Store mohli do knihovny přidat například Kingdom Come: Deliverance, Just Cause 4, World War Z, Assassin's Creed Syndicate, Watch Dogs nebo Farming Simulator 19.

Minulý týden Epic Games oznámil, že bude každý čtvrtek rozdávat úžasnou hru. Spekulovalo se, že GTA V nahradí tento týden Zaklínač 3, ale dle úniku to mají být hry Civilization 6 (od 21. května), Borderlands: The Handsome Collection (od 28. května) a ARK Survival Evolved (od 3. června).