Po multiplayerové střílečce Rising Storm 2: Vietnam a logické adventuře Filament si tentokrát můžete digitální knihovničku na Epic Games Store obohatit o Shadow Tactics: Blades of the Shogun z roku 2016 a Alba: A Wildlife Adventure z roku 2020.

Oba tituly mají od hráčů velmi dobré hodnocení. Shadow Tactics: Blades of the Shogun je taktická real-time strategie od autorů Desperados: Wanted Dead or Alive nebo Commandos: Behind Enemy Lines. Děj vás zavede do Japonska v roce 1615. Jde o rané období éry Edo. Nový Šógun se chopí moci nad Japonskem a prosadí mír v celé zemi. V tomto boji proti spiknutí a vzpouře najme pět specialistů s neobyčejným talentem pro vraždu, sabotáž a špionáž. Vy nad tímto týmem převezmete kontrolu a proplížíte se mezi tucty nepřátel.

„Zvol svůj přístup pro infiltraci velkolepých hradů, klášterů v zasněžených horách nebo táborů ukrytých v lesích. Nastraž pasti, otrav své protivníky nebo se kontaktu s nepřítelem zcela vyhni, lákají vývojáři. Skupina je složena z velmi odlišných osobností. Týmová spolupráce se ze začátku zdá nemožná. Ale během mnoha misí si získají důvěru a vytvoří přátelství. Postavy si vytvoří vlastní dynamiku a každý člen bude muset čelit svým vlastním démonům,“ lákají autoři.

Alba: A Wildlife Adventure od tvůrců Monument Valley dokládá, že i ten nejmenší člověk může udělat velké věci. Malá Alba navštíví své prarodiče na středomořském ostrově, kde má prožít poklidné léto. Plány se ale změní poté, co se svou kamarádkou Ines uvidí divoké zvíře v nebezpečí. Rozhodne se zachránit celý ostrov.

Obě hry si můžete na Epic Games Store vyzvednout do 17. 11. 2022. Poté přijde řada na asymetrickou hororovou akci Evil Dead: The Game a Dark Deity.