Před příchodem Dragon Age: Dreadwolf se můžete ponořit do úchvatného fantasy světa od BioWare díky Epic Games Store. Ten nabízí zdarma Dragon Age: Inquisition v edici Game of the Year. Hra vyšla v roce 2014 a má dobré hodnocení.

Následující týdny mají být na Epic Games Store zajímavé nejen díky slevám, které právě odstartovaly, ale také z pohledu her zdarma. Společnost totiž slibuje, že rozdá čtyři AAA tituly. Tak uvidíme, co si pro nás připraví.

Na přidání Dragon Age: Inquisition v GOTY Edition máte čas do čtvrtka 23. 5. 2024. Pak bude v nabídce jiná AAA hra, která je zatím zahalena tajemstvím.

„V Dragon Age: Inquisition se stanete inkvizitorem, který má za úkol zachránit svět před sebou samým. Ale cesta před vámi je dlážděná obtížnými rozhodnutími. Thedas je zemí svárů. Frakce neustále válčí mezi sebou, dokonce i po zahájení démonické invaze. A vy? Vy a vaše skupina šampionů jste jediní, kdo dokáže svět udržet pohromadě. Vaším úkolem je tým vést... nebo selhat.

V Inquisition nerozhodujete pouze o tom, koho pošlete do které bitvy, ale také činíte důležitá rozhodnutí, jež utváří budoucnost Thedasu. Každá volba má svou váhu a vaše akce mohou vést k různým výsledkům. V Inquisition vás čeká cesta, na níž může jeden chybný krok vyústit v sérii událostí, které změní fyzické aspekty samotného světa, což Thedasu – a vašim hrdinům – přidává na puncu jedinečnosti.

Svět Thedasu nebyl nikdy větší a detailnější; vydejte se na průzkum do všech jeho koutů. Objevte nepřítele, kterého je nutné zneškodnit. Najděte skryté jeskyně s číhajícími stvořeními. Thedas je rozsáhlý a nebezpečný, ale odhalení jeho tajemství může znamenat rozdíl mezi vítězstvím a porážkou.“