Po několika dnech kvalitních her zdarma, ze kterých můžeme jmenovat například Torchlight II, Alien: Isolation nebo Metro 2033, se rozdávání her na Epic Games Storu vrací do normálu. Dinosauří dobrodružství Jurassic World Evolution dnes na týden vystřídalo Crying Suns od studia Alt Shift. Ti v roce 2019 vydali tuto roguelike strategickou hru, která vás posadí do role vesmírného admirála prozkoumávat jeho padlé království. Vývojáři tvrdí, že postupem času, jak se budeme prokousávat příběhem, odhalíme pravdu.

Pokud tak máte taktického ducha, je Crying Suns přesně pro vás. Protože ale Epic nelení, dostáváme i nabídku na příští týden – hrou zdarma od období 14. 1. do 21. 1 je Star Wars: Battlefront II v její Celebration Edition, která zahrnuje in-game obsah v podobě herní měny a výbavy až do vydání updatu v rámci filmu The Rise of Skywalker (Vzestup Skywalkera).

Kampaň hry nám ukáže tento vesmír především v pozici elitního komandéra, multiplayer pak přidává nové hratelné postavy a mapuje příběh univerza. Příští týden tak neprošvihněte tuhle jediskou nabídku a tento týden si pro změnu nenechte ujít Crying Suns!