Společnost Epic Games se rozhodla hráčům zpříjemnit závěr letních prázdnin tím, že rozdá zajímavé hry. V Epic Games Store si už teď můžete vyzvednout temné akční RPG, zatímco další týden to bude The Callisto Protocol.

Když teď zavítáte na Epic Games Store, najdete tam zdarma Death's Gambit: Afterlife. 2D akční RPG z bočního pohledu vyšlo před šesti lety a má od hráčů velmi kladné uživatelské recenze. Stanete se pravou rukou Smrti a za honbou za tajemstvím nesmrtelností vyzvete nehynoucí strážce říše a pokusíte se o očistu jejich duší. Připraveno je více než 20 úrovní v tomto fantasy světě.

Druhou aktuální nabídkou je startovní balíček Albany do bezplatné námořní akce World of Warships. Balíček obsahuje stejnojmenný americký prémiový křižník II. úrovně, 1,5 milionu kreditů, „epický“ patch a řadu bonusů

Tato nabídka je dostupná až do 22. srpna/augusta. Poté bude Epic Games Store rozdávat survival horor The Callisto Protocol od tvůrce původního Dead Space. Tahle temná a brutální příběhovka vás zavede do futuristického vězení v roli Jacoba, který se musí vypořádat s hrůzostrašnými tvory.