Švédská Embracer Group má po propouštění, prodeji studií a rušení týmů nadále velké plány. Do 31. 3. 2025 chce vydat více než 70 titulů, včetně nejméně tří důležitých neoznámených her.

Tyto informace jsme se dozvěděli z poslední čtvrtletní zprávy o hospodaření společnosti. Bohužel hry nebyly blíže specifikovány. Někteří doufají, že mezi nimi bude Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, i když se předtím objevovaly spekulace o špatném vývoji.

Co je naopak jisté, že do 31. 3. 2025 vyjde Kingdom Come: Deliverance 2 a Killing Floor 3. Středověké RPG od českého studia Warhorse by mělo stihnout dorazit do konce letošního roku, zatímco třetí díl kooperativní střílečky nemá přesnější termín. U obou Embracer Group očekává podobné tempo prodeje jako u Dead Island 2 a Remnant 2. Zombie vyvražďovačka za rok prodala 3 miliony kusů a přes Xbox Game Pass a dvouhodinové demo pro PS Plus Premium oslovila další 4 miliony hráčů.

Killing Floor 3 byl oznámen na Gamescomu 2023 nic neříkajícím teaserem. Vývoj má na starost studio Tripwire Interactive. Více bychom se o plánech Embraceru mohli dozvědět na Summer Game Festu. Uskuteční se 7. 6. od 22:00 našeho času.

Killing Floor 3 je třetí díl akční hororové série. Autoři lákají na intenzivní first-person střílečku, kde se jako specialista Nightfallu postavíte vlnám zedům. Do boje se můžete vrhnout společně s dalšími pěti hráči a vydělat peníze, odemykat schopnosti a budovat dokonalý arzenál.

„Píše se rok 2091 a megakorporace Horzine vytvořila dokonalou armádu: poslušnou hordu bioinženýrských oblud zvaných zedové. Nyní stojí mezi těmito pekelnými výtvory a budoucností lidstva pouze povstalecká skupina Nightfall,“ zní první detaily.

Mezi velkým počtem vyvíjených titulů je také Gothic Remake a Titan Quest 2. Díky finančním výsledkům jsme se ještě dozvěděli jednu věc: prodeje Tomb Raider I-III Remastered předčily očekávání Embraceru, což by mohlo vést k dalším podobným projektům pro danou sérii.