Poslední hrou od vývojářů z Eidos Montreal byli Marvel's Guardians of the Galaxy. To je však už 2 roky zpátky, a tak vyvstává otázka, co mají vývojáři za lubem dále.

Na to se nám naskytla odpověď od samotného vedení. To totiž na svých stránkách vyvěsilo poptávku po nových vývojářích do týmu a mezi plusy, co by měl člověk umět je vývoj co-op her. Mimo jiné je také zmíněno levelování, vylepšování nebo třeba crafting.

S velkou pravděpodobností by tedy mělo jít o RPG hru a pohánět by ji měl Unreal Engine 5.

To, že v Eidosu mají rozdělaných pár projektů se ví. Mělo by jít o úplně novou značku a zároveň dávají ruku k dílu i na novém Fable od Microsoftu. A v rané fázi vývoje se má nacházet i další Deus Ex. Spekulace se stáčí k možnosti, že nový Deus Ex bude mít kooperaci.

To by si ostatně přál i herec hlavního hrdiny Adama Jensena. Od posledního dílu uběhlo již 7 let a herec Elias Toufexis by rád věděl, kdy se vrátí zpátky do kůže Adama Jensena a ztvární jeho charismatický hlas.

Na Twitteru se herce zeptal jeden z fanoušků, kdy se opět se svým hercem setkají. Na to mu odpověděl, že to by taky rád věděl, ale zeptat se musí přímo lidí z Eidos Montreal a Embracer Group. Zájem ze strany Eliase vrátit se ještě někdy do postavy Adama Jensena je tedy nepochybný.

Mezi čekáním na pokračování si Elias odskočil a propůjčil svůj talent značkám jako třeba Call of Duty, Fallout, nebo Assassin’s Creed.

Žádné informace ale bohužel nemáme, a tak nám nezbývá než čekat, s čím na nás vývojáři vyrukují. O jakou novou značku půjde a vrátí se ještě Adam Jensen na naše obrazovky? Necháme se překvapit.