Po uzavření studia Visceral Games (tvůrců Dead Space) v roce 2017 převzalo EA Vancouver rozdělaný projekt zvaný Ragtag. Ragtag byl koncept akční Star Wars adventury, na který navázalo právě EA po uzavření Visceral Games. Jak už bylo zmíněno, hra měla být silně zaměřena na příběh a stala by se tak po dlouhé době další Star Wars příběhovou hrou, na rozdíl od Battlefront série, která se soustředí na multiplayer a je v mnoha ohledech zklamáním.

Dle Kotaku je však příběhový Star Wars projekt EA nyní zrušen. I přestože hra nikdy nebyla ukázána veřejnosti, vypadalo to, že vše probíhá dobře. Studio se ovšem nedávno vyjádřilo, že aby si hru fanoušci opravdu užili, její design by musel být výrazně změněn. Což se nelíbilo hlavám EA, které potřebovaly Star Wars hru dříve a vzhledem k tomu, že je hra stále v raném stádiu vývoje, bychom se jí nejspíše brzy opravdu nedočkali. Projekt přezdívaný Orca je tedy zrušen.

Nicméně není vše ztraceno. Studio totiž pracuje na jiné, menší Star Wars hře, která je plánována na rok 2020. To znamená, že bychom se jí mohli dočkat i pro next-gen konzole. Co se týče Orca, je stále možné, že projekt bude resetován po dokončení právě plánované hry. Můžeme však jen doufat.