Připraveni? Letošní E3 2019 bude po stránce živých přenosů a zajímavostí nadmíru zajímavá. Pojďme si společně projít, co vás všechno čeká, když budete sledovat E3 s Indianem.

Tiskové konference v češtině a slovenštině

Už je takovou tradicí, že u Indiana komentujeme živě a to většinou ve složení mé maličkosti a Marka Čabáka alias Killera. Náš doprovodný komentář k tiskovým konferencím zaměřujeme vždy a pouze věcně s lehkým tónem vtipu. Jsme hráči jako vy a na co jsme ohromně pyšní je styl, jakým se nám daří rok co rok sdílet nejzajímavější momenty společně s vámi.

A co když nechcete slyšet náš komentář? Veškeré tiskové konference jsou přeci v archivu daných společností. Na ně se lze podívat kdykoliv. Ale nic se podle nás nevyrovná pocitu, kdy společně s vámi očekáváme nadšeně novinky a dychtivě hltáme každý nový trailer a analyzujeme, tipujeme či se většinou i hádáme o tom, jaká budoucnost čeká oznámené tituly.

Seznam tiskových konferencí, které u nás uvidíte:

Celý plán vysílání najdete zde, všechny články a archivy najdete pak ve speciální sekci zde.

Pokud hledáte YouTube vysílání, ty najdete zase na odkazu zde.

Za sledování Indiana vás odměníme

Společně s našimi partnery připravujeme velké odměny pro naše věrné diváky. V průběhu každého dne vysílání, pouze s námi, budete moci vyhrát exkluzivní sběratelské předměty, speciální hardware nebo dokonce zcela nečekané věci, které by vás nikdy nenapadly! Nechte se překvapit, ale jako vždy nám můžete věřit: máte se na co těšit.

Za sledování zároveň získáte body. Sledujte v průběhu vysílání E3 2019 s Indianem, kdy vyskočí titulek se speciálním kódem. Pokud ho zadáte na našich stránkách včas - získáte bonusové body, které lze uplatnit ve všech soutěžích, které se v průběhu E3 objeví na našem webu.

Jako vždy připravujeme i zábavný Rocket Royale, kde věříme, že si letos zase popovídáme i naživo po telefonu s našimi fanoušky a budou mít radost z tajných cen, které mohou vyhrát.

Zábavná pre-show a post-show

Známe to, když skončí Tisková konference, lidi se rozutečou... u nás by to ale byla škoda. Máme pro vás zajímavý obsah i při čekání na další stream! Jednak k proběhlým konferencím vždy přidá shrnutí právě samotná redakce, ale zrovna tak uvidíte speciální rozhovory s vývojáři o hrách, které jsou teprve ve vývoji!

Jak jsme dokázali takovou magii, že nejsme v Los Angeles a přesto máme rozhovory? Nechte se překvapit!

Letošní E3 2019 s Indianem připravujeme trochu jinak. Místo hostů jsme se rozhodli dále udělat prostor našim redaktorům. Uvidíte tak v několika zábavných sekcích, jakou znalost herní scény mají naši redaktoři. Zahrají si společně různé párty-hry, které běžně ani v Indianovi nerecenzujeme. A hlavně se tak dozvíte, co má kdo rád a můžete tak využít chat k seznámení se s lidmi, díky kterým Indian běží už tolik let, ale možná nejsou až tak vidět.

4 dny, 4 celkové streamy a bonusy k tomu

Abychom nezapomněli, máme samozřejmě připravený kompletní novinkový servis. Každá hlavní novinka dostane svůj prostor ve svém vlastním článku. Pokud budete chtít vědět o připravovaných hrách více, stačí skočit sem na web a dostanete plný přehled.

Jeden z dalších bonusů jsou dodatkové streamy. Ten první vás čeká už dnes ohledně Stadia Connect, nové platformy Google. Další hned v sobotu, kdy si budeme povídat o Electronic Arts a jejich akci EA PLAY. Nicméně samotný největší stream začne v neděli, kdy E3 de-facto začíná. A je to taky den, kdy začne celý coverage natrvdo.

Zapojte se do E3 2019 s Indianem taky!

V rámci E3 2019 připravujeme takové zajímavé okýnko. Budeme ukazovat fotky z různých foto módů her. Pokud máte nějaké hezké fotky z foto módů a chtěli byste se s nimi podělit v rámci E3 2019 s Indianem, pošlete nám vybrané 1-3 obrázky na redakce@indian-tv.cz. Ideálně jako odkaz na dropbox nebo onedrive, kde budou vaše obrázky v co nejlepším rozlišení. Upozorňujeme, že fotky musí být vaše. Nikoliv někoho cizího. Nezapomeňte také doplnit svou přezdívku, jakou máte zde na portálu Indiana. Vybrané fotky odměníme.

Jako vždy, jde nám především o vás. Pokud máte jakékoliv nápady, nebo žádost na co chcete, abychom se nejvíce zaměřili, dejte nám vědět třeba prostřednictvím komentářů.