Techland nepřestává podporovat Dying Light. Polské studio sice pracuje na plnohodnotném pokračování své survival akce, to mu ale nebrání se řádně starat o fanoušky prvního dílu. Pro ně si připravil Winter Event 2020, který běží v první fázi do 28. prosince/decembra letošního roku a zve na Vánoce v přítomnosti zombíků.

Ve Winter Eventu 2020 budete házet sněhové koule po nepřátelích a radovat se z obdržených dárků. Jen za účast získáte Frosthander (meč s šancí zmrazit nepřátele při zásahu). Když navíc posbíráte 20 vánočních dárků, tak je vaše mačeta Blademaxx. Pokud komunita posbírá dohromady 2 500 000 vánočních dárků, tak všichni dostanou nákres položky Babiččin vaječňák. Ve druhé fázi události, která se koná od 28. 12. do 4. 1. budete moci získat vánoční outfit.

„Oblékněte si zimní svetr, popadněte babiččin starý dobrý vaječňák a vydejte se zachraňovat, protože úsměvy dětí v Harranu závisí na vás! Letošní Vánoce budou rušné – gobli… tedy zombíci kradou dárky a zastavit je můžete jedině vy. Před Superjeřábem neuteče nikdo. Pronásledujte je pomocí posílené kotvy nebo je vyzvěte na zápas v koulované. Vy budete házet – oni to budou schytávat. Berte to jako vánoční dárek. Pro vás od vás. Pokud jde o nás, my vám dáme něco speciálního. Doneste nalezené dárečky zásobovači a možná pod stromečkem najdete pár zbraní a nákresů,“ uvádí Techland.

Kdy vyjde Dying Light 2? Očekáváme, že o hře začne Techland mluvit na začátku nadcházejícího roku a v jeho průběhu dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.