Dying Light je jednou z nejlépe oceněných zombie her a přesto, že dnes je už přes 3 roky stará, vývojáři nám stále přinášejí nový obsah a to naprosto zdarma

Jako první vychází expanze Prison Heist, kde se ocitnete na ostrově a vaším cílem je vykrást místní věznici, která je okupována vojáky. Čím rychleji se dostanete do zbrojnice, tím více odměn si stihnete odnést, proto je váš čas klíčový. Věznici můžete projít sami nebo až se třemi kamarády, čímž se samozřejmě stupňuje obtížnost. Ve hře od teď budete moct najít také novou mutaci Demolishera s názvem seržant Deathrow, pokud budete mít to štěstí a podaří se vám ho zabít, dostanete z něj pěknou porci XP.

Na velikonoce zároveň přichází i velikonoční hon na zombie zajíce, pokud se vám ho povede ulovit, dostanete speciální velikonoční outfit. 

Aby toho nebylo málo, později tohoto roku se dočkáme i Battle Royale expanze v zajímavém podání. Expanze se bude jmenovat Bad Blood a bude pouze pro 6 hráčů. Vaším úkolem bude získat co nejvíce vzorků krve rozmístěných po mapě a následně se evakuovat vrtulníkem. Čím více vzorků sesbíráte tím více míst ve vrtulníku se odemkne. Budete tak občas nuceni spolupracovat a občas se obrátit proti sobě. 

Hrajete stále Dying Light, nebo ne? Co říkáte na to, že vývojáři Dying Light nám stále dodávají updaty zdarma zatímco u ostatních her toto vidíme velmi zřídka?